Inkaterne

Larosterna Inca

Leveområde: Peru og Chile

Inkaternen er en ekspert til å manøvrere i lufta! Bli med når vi mater fuglene i regnskogen så kan du se!

Inkaternene lever i flokk og hekker i småbergsprekker og huler. Gjerne steder de overtar etter for eksempel humboldtpingvinene. Hannen og hunnen er like av utseende og de holder sammen gjennom livet.

Pga overfiske av oss mennesker er bestanden av inkaterner synkende. Fuglen er nemlig avhengig av ansjosen som beveger seg langs kysten.

Tilbake til oversikt
Regnskogen

Presentasjon av kenguruene

Dyrepasser-
skolen

Mating av gårdsdyrene

Dagsprogram ›