Hva skjer
her hos oss?

Dagsprogram ›

Frokost i Regnskogen

Vi mater gårdsdyrene

Dyrevenn

En uforglemmelig opplevelse
12:00

Presentasjon av kenguruene

Dyrevenn

En uforglemmelig opplevelse
13:00

Surikatene spiser

Dyrevenn

En uforglemmelig opplevelse
14:00

Møt baby-krokodillene og hold en slange

Vi mater gårdsdyrene

Kveldsmat i Regnskogen

Tretrampoliner

Vi utvider jungelløypa:

Den 9. mai 2024 åpner vi de splitter nye og spennende tretrampolinene her hos oss. Med nettingbruer som leder deg opp i trampolinene, vil du få en unik og luftig opplevelse over bakken!

Publisert 04-2024

Mer om Jungelløypa  ›

30 nye fugler i Regnskogen!

Fugler er noe vi lenge har hatt lyst til å ha mer av i regnskogen vår. Det handler om at dyrene og plantene er klare for flere dyr for at vi kan utvide. Nå henter vi mange ulike fugler fra en dyrepark i Danmark. Alle disse kan du se i Regnskogen.

Publisert 09-2023

Se våre attraksjoner ›

Krokodillefest!

Når vi åpnet i 2009 fikk vi 3 Bredsnutet kaiman babyer. Disse flyttet etter hvert til Akvariet i Bergen der de har bodd siden den gang. Nå er de blitt voksne og meget flotte! Endelig flytter de hjem igjen. Fra og med 27. Mai kan du se dem i regnskogen. Bredsnutet kaimaner er en skikkelig råtass og vi gleder oss til å lære deg mer om denne arten!

Publisert 05-2023

Mer om Regnskogen  ›

Barnas Seter er fornyet!

Vi har relansert Barnas Seter. Gjennom vinteren har vi bygget enda større seter. Med enda flere dyr. Området er blitt flottere for både dyr og gjester.

Bli med inn til gårdsdyra og nyt tiden sammen med dyra. Du kan klappe både geiter og griser. I år kan du bli med inn til kaninene også!

Publisert 06-2023

Besøk Barnas Seter ›

Kengurubabyer

I år har vi fått tre nye kengurubabyer. Nå er de blitt så store at de stikker hodet ut fra lomma til mammaen. Derfor er det nesten umulig å ikke få øye på dem. Du trenger bare å gå inn til kenguruene og kikke litt ekstra nøye.

Kengurubabyer er utvilsomt noe av det søteste som finnes!

Publisert 05-2023

Besøk Kenguruparken  ›

Giftige nyheter

Giftslangene har fått helt nye terrarier! En stor investering for at slangene skal ha det mye bedre. Det er selvfølgelig også en mye bedre opplevelse for gjestene våre! Det har også flyttet inn nye arter i utstillingen. Og det beste av alt: Det kommer enda giftigere godbiter!!I tillegg blir det sikrere for personalet å jobbe med disse dødelige skjønnhetene.

Publisert 05-2023

Besøk Verdens Giftigste Slanger ›

Dyrepasser
for en dag

I mai kan du være dyrepasser for en dag:

Er du klar for en unik opplevelse der du kommer ekstra tett på dyrene?Her blir du med dyrepasseren på ulike gjøremål som gir deg unike opplevelser.

Hva med å bade skilpadder? Mate kenguruer og aper? Eller kanskje du er tøff nok til å mate en slange?

Send en en post til post@denlilledyrehage.no for påmelding.

Aldersgrense: 7 -13 år
Tidspunkt: 09.00-11.30
Datoer: 4., 5., 25. og 26. mai

Inkluderer:
Dagsbillett til parken
Valgfri is i pausen
Dyrepasserdiplom

Praktisk info:
Vi skal jobbe med dyrene så kom i klær som det ikke er farlig at blir møkkete. Foreldre som ønsker å inn i parken må betale dagsbillett. Barna kan leveres kl 09.00 og hentes kl 11.30

Vel møtt!


Tilbake til oversikt