Hva skjer
her hos oss?

Dagsprogram ›

Vi mater apene

Møt kaninungene

Gi larver til surikatene

Kom tett på insektene

Kom tett på øgler og slanger

Vi mater i Regnskogen

30 nye fugler i Regnskogen!

Fugler er noe vi lenge har hatt lyst til å ha mer av i regnskogen vår. Det handler om at dyrene og plantene er klare for flere dyr for at vi kan utvide. Nå henter vi mange ulike fugler fra en dyrepark i Danmark. Alle disse kan du se i Regnskogen.

Publisert 09-2023

Se våre attraksjoner ›

Krokodillefest!

Når vi åpnet i 2009 fikk vi 3 Bredsnutet kaiman babyer. Disse flyttet etter hvert til Akvariet i Bergen der de har bodd siden den gang. Nå er de blitt voksne og meget flotte! Endelig flytter de hjem igjen. Fra og med 27. Mai kan du se dem i regnskogen. Bredsnutet kaimaner er en skikkelig råtass og vi gleder oss til å lære deg mer om denne arten!

Publisert 05-2023

Mer om Regnskogen  ›

Barnas Seter er fornyet!

Vi har relansert Barnas Seter. Gjennom vinteren har vi bygget enda større seter. Med enda flere dyr. Området er blitt flottere for både dyr og gjester.

Bli med inn til gårdsdyra og nyt tiden sammen med dyra. Du kan klappe både geiter og griser. I år kan du bli med inn til kaninene også!

Publisert 06-2023

Besøk Barnas Seter ›

Kengurubabyer

I år har vi fått tre nye kengurubabyer. Nå er de blitt så store at de stikker hodet ut fra lomma til mammaen. Derfor er det nesten umulig å ikke få øye på dem. Du trenger bare å gå inn til kenguruene og kikke litt ekstra nøye.

Kengurubabyer er utvilsomt noe av det søteste som finnes!

Publisert 05-2023
Besøk Kenguruparken  ›

Giftige nyheter

Giftslangene har fått helt nye terrarier! En stor investering for at slangene skal ha det mye bedre. Det er selvfølgelig også en mye bedre opplevelse for gjestene våre! Det har også flyttet inn nye arter i utstillingen. Og det beste av alt: Det kommer enda giftigere godbiter!!I tillegg blir det sikrere for personalet å jobbe med disse dødelige skjønnhetene.

Publisert 05-2023

Besøk Verdens Giftigste Slanger ›

Dyrepasser
for en dag

Bli med bak kulissene og lær mer om jobben og dyrene.

Barna får ta del i noe av stellet med dyrene, vi spiser pizza i pausen og alle for en diplom som bevis når vi er ferdig.

Begrenset med plasser, så kjøp din billett nå:

Kjøp billett  ›


Tilbake til oversikt