Nære opplevelser
med dyr

På Brokelandsheia ligger landets kanskje mest spesielle dyrepark. Den er stadig under utvikling og har også i år flere nyheter. ET helt nytt amfi med en flott scene som skal underholde publikum hver dag er kun en av de!  

Den Lille Dyrehage - stort for de små! Her kommer du ekstra tett på dyrene og du får en hel dag med spennende opplevelser. Her er målet at gjestene skal få unike opplevelser med både dyr og personalet som jobber her. Vi strekker oss langt for at dyrene skal ha det best mulig. Samtidig som gjestene skal få en uforglemmelig dag.

Terje Jensen
Daglig leder

Terje har vært opptatt av dyr og natur hele livet. Interessen for tropiske og eksotiske arter har vokst gjennom årene.

Nå er målet mitt å kunne bevare naturen gjennom å tilby den til våre gjester. Og samtidig gi de en utrolig opplevelse når de besøker oss! Målet er å hele tiden utvikle parken.

«Vi skal hele tiden jobbe for at dyrene får det enda bedre, samtidig som våre gjester skal få spennende nyheter som vekker engasjement!»

Nils Harald Reiersen
Dyreansvarlig

Nils Harald har alltid vært veldig interessert i naturen. I dag preger interessen for dyrene hver eneste dag!

«Jeg elsker dyrene og naturen! Jeg brenner for å skape et miljø som er mest mulig identisk til naturen. Da har dyrene det best samtidig som gjestene får en oppriktig opplevelse! Jeg elsker slanger og reptiler! Å dra ut i verden på slangejakt er det beste som finnes!»

En stor dag for hele familien

Vi ønsker å begeistre våre gjester og inspirere til varig respekt og beundring for levende dyr og miljøet. Gjennom gode og attraktive opplevelser tett på dyrene i hyggelige omgivelser, skal vi bidra til en stor dag for hele familien.

Velkommen skal dere være!

Vi skal hjelpe naturen!

Gjennom store opplevelser i parken skal vi skape engasjement og lærelyst hos gjestene! Ved å kjenne de sterke luktene og høre de rare lydene skal vi vekke følelser hos barna som gjør dem nysgjerrige på mer.Vi er bevisste på miljøet og viktigheten av å ta vare på det. Derfor jobber vi hele tiden for å bli bedre. Samtidig er vår oppgave å vekke engasjementet hos våre gjester.

Dyrehagefondet

Gjennom vårt eget fond samler vi inn penger for å bidra der det trengs. Hos oss går 100 prosent av pengene til formålet. Vi skal hjelpe naturen der den er!

Små prosjekter rundt i verden som jobber med dyrene og naturen i de vanskeligste situasjoner skal få vår hjelp. På denne måten kan vi utgjøre en ganske stor forskjell selv med et mindre beløp.

Per solgte billett gir vi kr 1,- til prosjektene. Samtidig har du som gjest muligheten til å bidra med mer.

Miljøbevissthet

Vi sorterer søppel, jobber for mindre avfall og bedre miljø. Vi har kuttet ut unødvendig plastikk og bruker miljøvennlige produkter så ofte vi kan.

Mange av suvenirene genererer penger til ulike prosjekter når du kjøper dem. Vi prøver hele tiden og utbedre vårt eget fotavtrykk på miljøet.

Vil du jobbe med oss?

Vi søker stadig flere kloke hoder, til vår fantastiske arbeidsplass. 

Les mer