Vil du jobbe med oss?

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som har lyst til å arbeide og gjøre en innsats hos oss. Vi mener at vi kan tilby verdens beste arbeidsplass og vår ambisjon er å være best på kundebehandling, opplevelse og service!

Er du vår nye kollega?

Servicemederbeider

Er du ett naturtalent når det gjelder å yte service?

Vi er på utkikk etter deg som har øye for detaljer, jobber raskt og effektivt i team med andre og er opptatt av å yte den beste service ovenfor våre gjester!

Du må være flink til å se ting som må gjøres i rolige perioder og du må like når tempoet skrus opp og det er mye mennesker i parken!

Sammen skal vi være best på service og yte den beste kundebehandlingen.

Arbeidsoppgavene består av renhold, rydding, matlaging, kassebetjening, salg og ikke minst yte verdens beste kundeservice.

Du må være fylt 18 år, gjerne ha relevant erfaring og være interessert i å jobbe helger og ferier.

Ledige stillinger:
Ingen ledige stillinger for øyeblikket.

Dyrepasser / opplevelsesskaper

Bli en som skaper magi og minner for våre gjester: Er du en som evner å skape øyeblikk for andre mennesker? Er du flink med barn og dyr?

Denne jobben her er ikke for alle. Her skal man få energi av å stå i sentrum av begivenhetene, være selvsikker, by på seg selv, kommunisere særdeles godt og skape små og store øyeblikk for våre gjester! Vi ønsker naturligvis også at du skal være arbeidsom, pliktoppfyllende, effektiv og ansvarsfull. Du skal daglig sørge for at både dyr og gjester har en fantastisk dag hos oss!

Du må være fylt 18 år og gjerne ha relevant arbeidserfaring. Og ikke minst; stor tro på deg selv i denne rollen. Du må være interessert i å jobbe helger og ferier.

Ledige stillinger:
Ingen ledige stillinger for øyeblikket.

Er du klar for nye eventyr?

Send søknad og CV til terje@denlilledyrehage.no