Rødhalset wallaby

Macropus Rufogriseus

Størrelse: 19 kg
Utbredelse: Australia og Tasmania

Rødhalset wallaby lever alene eller i små grupper. Hovedsakelig er det felles interesser i et område som gjør at de samler seg. Som for eksempel tilgangen på mat. De er hovedsakelig aktive i skumringen og på natten. På dagtid hviler de mye. De spiser gress, busker, blader og andre planter. Når ungene blir født er de bitte små og langt fra utviklet. I over 100 dager ligger de i pungen og utvikler seg til små kenguruer.

Tilbake til oversikt
Kengeruparken

Vi mater apene

Presentasjon av kenguruene

Surikatene får mat

Mating av gårdsdyrene

12:00 & 18:00

Dyrepasser-
skolen

11:00 & 15:00
Dagsprogram ›